وقتی جواب سوال را نمیدانید، بپیچانید! (کمی از گفتگو با محمد نبی
س:اما گزارش می دهند 70 درصد مصوبات استانی انجام شده است. با این اوصاف ایران باید گلستان باشد؟
ج: من معتقدم بیش از 70 درصد عملی شده است چون در بعضی از استان ها تا 80 درصد هم تحقق یافته، شاید 70 درصد معدل باشد.
س: شما از یک طرف به دولت انتقاد دارید که در حوزه گرانی و تورم باید بیشتر کار می کرد از طرف دیگر معتقدید مجموع مصوبات کلان و استانی دولت فشار بر مردم مستضعف را کاهش می دهد. بالاخره این دو چگونه با هم جمعند، درک مشکلات مردم ضعیف خودش را در مصوبات استانی نشان داده است. اگر روی کاهش قیمت ها اثر نگذاشته است، پس چه خاصیتی داشته است؟
ج: در مقابل این استدلال شما این استدلال هم هست که اگر این کارهایی که در استان ها انجام شده، انجام نمی شد، یعنی به محرومان رسیدگی بیشتری نمی شد، خانه سازی برای روستاها انجام نمی شد، سهام عدالت داده نمی شد، آن موقع معلوم می شد فشار روی مستضعفان خیلی بیشتر از همین الان است که ما از تورم گله مندیم. (یعنی قبلا روستاییان وضعشان بدتر بود؟!!)
س:70 درصد پیشرفت مصوبات، باید شامل این دست از مصوبات هم بشود. شما که قائلید بیش از 70 درصد از مصوبات اجرا شده است. هرچند آن گونه که از شواهد و قرائن پیداست که دولت مصوبه زیربنایی نداشته است.
ج:به جای اینکه این گونه مطلق اظهارنظر کنید چه اشکال دارد که مصوبات استانی را بگیرید.
س:اتفاقاً یکی از مهمترین انتقادات به دولت این است که چرا مصوبات را منتشر نمی کند؟ (محمد نبی حبیبی خبر نداشته که دولت مصوبات را منتشر نمیکند)
ج:پس شما از کجا اعلام می کنید مصوبه زیربنایی ندارد. (جواب نمیدهد)
س:به نظر شما دولت مصوبه زیربنایی دارد؟
ج:شما از کجا می گویید دولت مصوبه زیربنایی ندارد، شما که می گویید دولت مصوبات را منتشر نکرده است. منبع اطلاعاتی دیگری که ندارید، حدس می زنید که چنین مصوباتی وجود ندارد. (باز هم جواب نداد!)
س:ببینید شما اعلام می کنید 70 درصد مصوبات پیشرفت کار داشته است. کدام کار زیربنایی 70 درصد و به تعبیر شما بیش از 70 درصد مصوبات در استان ها پیشرفت کرده؟ کدام یک از طرح های کلان و زیربنایی این همه پیشرفت داشته است؟
ج:روزنامه شما فهرست چند تا از مصوبات را دارد که شما یا ما بگوییم این دسته از مصوبات زیربنایی و تولیدی است این دسته هم خدماتی است. (کلا سوال را نشنیده گرفت!)
س:از این مصوباتی که شما می گویید بیش از 70 درصد آنها پیشرفت داشته چند درصدش زیربنایی است؟ (روزنامه میگوید قبول! ما نمیدانیم! شما که میدانید بگویید!)
ج:شما که ادعا می کنید باید به من ثابت کنید، شما می گویید در مسافرت های استانی اصلاً کار زیربنایی و تولیدی نیست. (باز هم جواب نمیدهد! میگوید من هم نمیدانم! شما باید بدانید!)
س:خب ما فرض بگیریم که هست. از این 70 درصد پیشرفت مصوبات چرا آثارش در کشور معلوم نیست؟ چرا مصوبات زیربنایی با وجود 70 درصد پیشرفت آثارش در زندگی مردم معلوم نمی شود؟
ج:شما این سوال من را صریح پاسخ بدهید. شما که می گویید در مصوبات استانی کار زیربنایی و تولیدی نیست، این را از کجا می گویید. من از شما سوال کردم فهرست را دارید، شما می گویید اصلاً منتشر نشده است. (اصلا قصد جواب دادن هم ندارد!)
س:ما فهرست را در اختیار داریم. اما براساس خروجی مصوبات هم معلوم است که مصوبات زیربنایی وجود ندارد.
ج:بالاخره فهرست را دارید یا ندارید؟
س:ما در این فهرست، مصوبه زیربنایی نمی بینیم.
ج:پس ندارید. (کلا بحث را عوض کرد!)
س:ما مصوبه زیربنایی ندیدیم.
ج:یا با خواب دیدن این فهرست را به دست آورده اید، یا اینکه به صورت واقعی در دست دارید. (کانال را عوض کرد!)
س:ما در بیداری صحبت می کنیم.
ج:شما پاسخ سوال مرا ندادید.
س:اگر ما اساس را بر این بگیریم که هر 6000 مصوبه تولیدی و زیربنایی است.
ج:این هم حرف نادرستی است. شما به من می گویید دولت منتشر نمی کند. بعد می گویید مصوبه زیربنایی ندارد. (خوب برادر من! بگو کم آوردم!)
س:هنوز هم می گوییم دولت مصوبات را منتشر نمی کند.
ج:پس از کجا می گویید؟
س:ما مصوبات را در اختیار داریم.
ج:چه کسی منتشر کرده است؟
س:خودمان به دست آورده ایم.
ج:چگونه؟ (رسما به جای جواب دادن، با سوالهای بیهوده وقت را میکشد!)
س:قرار نیست ما منابع اطلاعاتی مان را در اختیار همه قرار بدهیم.
ج:بهتر است جواب صریح بدهید. من مطمئنم شما فهرست 6 هزار مصوبه را ندارید. با هم یک قرار بگذاریم شما یک هفته بعد این مصوبات را در اختیار من بگذارید حرف شما را قبول دارم.
پاوبلاگی1: روزنامه که گفت "مصوبه ها همونی که تو میگی! نتیجه اش کو؟" چرا جواب ندادی؟
پاوبلاگی2: «فتح الفتوح» کلمبیا برتر از فتح فاو؛ مرکز پژوهش و اسناد ریاست جمهوری در کتابی با عنوان «تجلی هویت ایرانی در نیویورک» سخنرانی احمدی نژاد در کلمبیا را «فتح الفتوح» نامیده که از فتح فاو بسیار فراتر است. در این کتاب که به وسیله معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی تدوین شده این سخنرانی را بزرگترین رخداد تاریخی امسال نامیده است.در قسمت هایی از مقدمه این کتاب آمده است؛ در بررسی اولیه، دو رخداد تاریخی در مقیاسی شگفت آور توجه جهانیان را در یک سال گذشته به خود معطوف کرده است. جنگ 33روزه رژیم صهیونیستی علیه مقاومت اسلامی لبنان و رویارویی فکری ایرانیان با دولت امریکا در دانشگاه کلمبیا، دو حادثه اعجاب انگیز به شمار می آیند.از حیث آثار، شاید بتوان گفت فتح الفتوح دانشگاه کلمبیا به مراتب فراتر از ابعاد نبرد فیزیکی ایرانیان در فتح فاو بود. در کلمبیا وضع به گونه یی دیگر بود.
پاوبلاگی3: همین روزها است که قیمت روزنامه را گران کنند و من نمی دانم چرا شما نمی آیید شیشه های روزنامه را بشکنید؟ پس از این سوال فلسفی، سوال فلسفی دیگری که باقی می ماند این است که پس از مهلت تعطیلی کافه کتاب ها حالا چرا کتابفروشی های صاحب کافه کتاب را تعطیل می کنند. الف- چون زورشان می رسد. ب- کتاب، کافه، مطلب، گلدون، آینه شمعدون، نعنا، ریحون، نمی خوای، نمی یای، ج- پیش به سوی ... بی خیال، د- آی کتاب زنگی، دلمو نکن خون، بالاخره و ایضاً سرانجام سر سرباز هخامنشی به قیمت 580 هزار پوند فروش رفت و قاق هم دست ما ندادند. الف- در این راستا بر خود و تمام اعضا و جوارح خود لازم می بینیم که از مسوولان مخصوصاً رحیم مشایی عزیز، تشکر کنیم که سایر اعضا و جوارح سرباز هخامنشی را نفروخته اند، خوبیت نداشت ب- نه، واقعاً دستتون درد نکنه، زحمت کشیدین. ج- حالا سرش نبود که نبود، چی می شه مگه؟ د- یه سر به تخت جمشید بزنین، اساساً توی این مایه ها، به شدت، از اون بالا کفتر میایه. معاون اول رئیس جمهور گفته؛ «ما از مرد مسوولیت خانواده و از زن مدیریت در خانواده را خواستاریم» و بعد در باب کاهش کار و ساعت کار زنان شاغل حرف زده. الف- زن خوب، زنی است که بوی قورمه سبزی بدهد، فسنجون هم بد نیست ب- زن؟ کار؟ کار زن معلومه دیگه این حرف های نامربوط چیه؟ ج- برنامه کاری جدید بانوان؛ سبزی پاک کردن، باقالی پلو، چایی ات رو دم کن، پای آقاتونو ماساژ دادی؟ د- برو بشین خونت آبجی، (ابراهیم رها)
پاوبلاگی4: بیست و نهم اکتبر روز جهانی کوروش (سایرس دی) نامگذاری شده است که از دیرباز پارسیان، یهودیان، دوستداران حقوق بشر و هواداران اداره جهان به صورت ملل مشترک المنافع آن را گرامی داشته و رعایت می کنند. این روز به مناسبت صدور اعلامیه کوروش در 29 اکتبر سال 539 پیش از میلاد برقرار شده که در آن حقوق انسان تعیین و تضمین شده است. این اعلامیه (منشور) در عین حال نخستین سنگ بنای یک دولت مشترک المنافع جهانی و نیز هر سازمان بین المللی به شمار می آید.
پاوبلاگی بی ربط به متن: قدم نورسیده مبارک! (البته با دو روز و سه ساعت تاخیر!)